Speleo

Duration
Max. 2,5u
Min. age
8
Max. persons
28
Target audience
Vrienden & familie
Scholen & verenigingen
Parking
Ter plaatse
Adrenaline level
Gemiddeld
Speleo

Ga op verkenning in een grot tijdens onze speleologieactiviteit! De ideale mix van sportiviteit, avontuur en moed. The Outsider Ardennes heeft daarvoor een eigen initiatiegrot: Steinlein. Zo kunnen we het maximum aantal bezoekers per dag goed onder controle houden, alsook zorgen voor het natuurbehoud. Omdat de vleermuizen tijdens de wintermaanden hun winterslaap in onze grot houden, is Steinlein niet toegankelijk in de winter.

Tijdens de speleologie kruipen we door gangen en spleten. Een begeleider loodst iedereen mee, voorzien van een helm met hoofdlampje. Samen ontdekken we de ondergrondse zalen met indrukwekkende stalagmieten en stalactieten en genieten we van de immens overheersende stilte die heerst in de grot. Deze activiteit is uiterst geschikt voor mensen die nog nooit aan speleologie hebben gedaan. Start- en stoppunt is La Gare, waar er ruimte is om picknick en reservekledij achter te laten.

Het is 13 graden in de grot, gelieve aangepaste kledij te voorzien die vuil mag worden (ev. een overall voorzien) en schoenen met een stevig profiel (type bottines) + reservekledij.

Meeting point

Voormalig treinstation Comblain-au-Pont
Rue de la Gare 10 (Comblain-au-Pont)
4170 Comblain-au-Pont
België

€ 43,00
per persoon
incl. 6% VAT
  • Geen sessies beschikbaar op deze datum. Gelieve een andere datum te kiezen.
Openingstijden
wekelijks op Zaterdag, wordt gestart vanaf 06/04/2024, tot en met 28/09/2024.
Groepen

Indien je in groep komt, kan je ons contacteren voor een reservatie op maat.

Reservatie op aanvraag
Groepskortingen zullen automatisch toegepast worden.