Adrénaline extrême

Duration
Max 2,5u
Min. age
14
Max. persons
75
Target audience
Vrienden & familie
Scholen & verenigingen
Station distance
500m
Parking
Ter plaatse
Adrenaline level
Hoog
Adrenaline

Op zoek naar een ware uitdaging? Boek dan zeker de adrenaline activiteit in Comblain-la-Tour. Verwacht je aan een aaneenschakeling van uitdagende proeven in een unieke steengroeve van 5 ha. Je vindt er onder andere een indrukwekkende indiobrug van 67 m, een plankjesbrug, een speleobox een tyrolienne, free jump; en bovendien een zigzag en via ferrata van ca. 20m. Ervaar zelf de combinatie van grenzen verleggen, uithouding en team spirit.

De opdrachten zijn van een uitdagend niveau, maar zeker geschikt voor mensen die nooit eerder dergelijke outdoor activiteiten hebben gedaan. Onze activiteiten worden steeds begeleid door één van onze professionele monitoren en zijn er altijd om te helpen wanneer het moeilijker wordt of wanneer er iemand hulp nodig heeft.

Gelieve sportieve kledij en schoenen met een stevig profiel (type bottines) te voorzien en juwelen zoveel mogelijk te beperken.

Meeting point

Volg de bruingekleurde pijlen “The Rock”
Rue du Vicinal (Comblain-la-Tour)
4180 Hamoir
België

€ 30,00
per persoon
incl. 21% VAT

Geen sessies beschikbaar op deze datum. Gelieve een andere datum te kiezen.

Openingstijden
wekelijks op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag, wordt gestart vanaf 14/08/2021, tot en met 23/08/2021.
wekelijks op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag, wordt gestart vanaf 27/08/2021, tot en met 31/08/2021.
wekelijks op Zaterdag en Zondag, wordt gestart vanaf 04/09/2021, tot en met 30/09/2021.
Groepen

Indien je in groep komt, kan je ons contacteren voor een reservatie op maat.

Reservatie op aanvraag
Groepskortingen zullen automatisch toegepast worden.