Avontuur langs de Ourthe sinds 1987

De pure Ardennen, dat is genieten. Je ontdekt ze pas echt bij The Outsider Ardennes. Al sinds 1987 staat onze organisatie garant voor avontuur en teambuilding langs de Ourthe, in het mooiste stukje van België vlakbij Durbuy. Met activiteiten, locaties en logementen voor bedrijven, scholen, verenigingen en families.

En het mooie is: we hebben The Outsider Ardennes stap voor stap opgebouwd, op zoek naar unieke plekjes en onvergetelijke belevenissen voor iedere doelgroep en elk niveau. Vanuit Comblain-au-Pont en zo steeds stroomopwaarts langs de Ourthe en wandelpad Ravel.

Ontdek hier hoe we groeiden.

Plezier met respect voor de natuur

Achter The Outsider Ardennes staat een toegewijd team met één missie: jou en je gezelschap de tijd van je leven bezorgen! Daarbij houden we vast aan een aantal kernwaarden:

  • Kwaliteit: elke groep kan op persoonlijke begeleiding regelen. Onze monitoren hebben daarvoor een speciale opleiding genoten.

  • Veiligheid: krijgt onze grootste aandacht. Dankzij onze eigen preventieadviseur en de nodige maatregelen is absolute veiligheid

  • Respect voor de natuur: want de natuur is onze grootste kracht bij elke activiteit. Wij dragen er zorg voor, net zoals voor de lokale gemeenschap die ons nauw aan het hart ligt.

  • Samenwerken: met andere organisaties en de dienst toerisme in Wallonië. Zo zijn wij lid, bestuurder en ondervoorzitter van W.A.N.T.

Vanuit ons kantoor in Comblain-Fairon staan we voor je klaar.
Dit onder leiding van Dorothy en Steven, maar maak hieronder kennis met alle teamleden.

Dorothy De Donder Algemene leiding, Preventieadviseur
Steven Van Erps Algemene leiding
Laurence Lescart Boekingen en reservaties
Angélique Gommé Schoonmaak, ondersteuning en catering
Jean-Pol Bromelle Technische dienst
Serge Wautelet Monitor en technische dienst
Wallonie Adventure Nature Tourisme
Hamoir
Ourthe-Vesdre-Amblève
Fiets Welkom
Wallonia.be
Wallonie Tourisme CGT
Etonner Ardenne Enchanter