Project omschrijving

Opleiding gele knoop

Maak in groep kennis met een aantal basisknopen, soorten touwen, musketons, leeflijn, klimgordel, slings enz. tijdens een opleiding gele knoop in de steengroeve van Comlain-la-Tour (1 dag / 2 dagen).

Die kennis komt zeker van pas als je gaat klimmen, of kiest voor de activiteiten rappel of beveiligde, lage touwenpiste.

Laserkleiduifschieten

Laserkleiduifschieten lijkt op het traditionele kleiduifschieten. Met 5 speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infrarood licht (laser) op een reflecterende kleiduif, die tot 50 meter door de lucht kan vliegen!

Tochten

Een gebied als de Ardennen is ideaal om er eens op uit te trekken. Wil je net iets anders dan de uitgestippelde paden? Zoek je een mooie wandeling om na de activiteit naar een andere locatie te geraken? Een oriëntatietocht met kaart en kompas of een fotozoektocht? The Outsider Ardennes organiseert het graag voor jou en je gezelschap!

Natuurgebonden activiteiten

Tijdens verschillende workshops gaan we op ontdekkingsreis doorheen de natuur. Het gaat om activiteiten voor volwassen en kinderen, voor groepen vanaf 20 personen. Van een beverexcursie tot een wildcraftexcursie of creatieve workshop… vraag naar de mogelijkheden.

Expedities

Reeds sinds 1987 organiseert The Outsider avontuurlijke expedities in binnen– en buitenland. Wie gecontroleerd avontuur zoekt en onbetreden paden wenst te verkennen is bij ons aan het juiste adres! Neem zeker contact op voor meer informatie.

La Gare

La Gare is het voormalige stationsgebouw van Comblain-au-Pont en eigendom van The Outsider Ardennes. Van hieruit vertrekken o.a. avonturentochten en de speleologieactiviteiten. Er is ruimte om rugzakjes met picknick en de reservekledij achter te laten. Na de activiteiten kan er ook gegeten worden. Tevens kan je de zaal huren (60 zittende plaatsen, 100 staanplaatsen).

The Outsider Ardennes

Verder kan je ook bij ons terecht voor

  • Incentives

  • Team adventure

  • Family day

  • Meetings

  • Coaching

  • Winter cosy