Project omschrijving

Adrenaline +12

Op zoek naar een ware uitdaging? Boek dan zeker de adrenaline +12 activiteit in Comblain-la-Tour. Verwacht je aan een aaneenschakeling van uitdagende proeven in een unieke steengroeve van 5 ha. Je vindt er een rappel, een indrukwekkende indiobrug van 67 m, een speleobox en free jump. Ervaar zelf de combinatie van grenzen verleggen, uithouding en team spirit.

  • adrenaline +12

De opdrachten zijn van een uitdagend niveau, maar zeker haalbaar voor de meeste groepen. De adrenaline +12 is geschikt voor mensen die nooit eerder dergelijke outdooractiviteiten hebben gedaan. Je wordt begeleid door één van onze professionele monitoren. Kan voor groepen en individuen.

Wallonie-Bruxelles-Tourisme
Carte Prof
Attraction toristique
Maison du Torisme Ourthe-Vesdre-Amblève

Personen met een beperking

Toegankelijkheid

De steengroeve is toegankelijk met rolstoelen. Ter plaatse kan er dan verder gekeken worden in welke mate de verschillende paden in de steengroeve toegankelijk zijn.

Activiteiten

In welke mate een activiteit mogelijk is bekijken wij geval per geval aangezien elk geval ook anders is. Voor activiteiten voor mensen met een beperking vragen wij wel om altijd te reserveren aangezien dit vaak een persoonlijke aanpak vraagt. U kan ons hier altijd voor contacteren om te kijken wat mogelijk is.

Sanitaire voorzieningen

Zijn niet toegankelijk met een rolstoel.

Adrenalinegehalte

Adrenalinegehalte 2/3

Locatie

Praktisch

Opening op 30 maart of op aanvraag vanaf 9 personen
  • +12

  • Min. 1 !!
    Max. 30 – Max. 75 (res.)

  • Vanaf 25 € pp

  • Twee uur: 13u of 15u30

  • Vanaf paasvakantie tot eind september, of op aanvraag vanaf 9 personen.

  • 200m: station van Comblain la Tour

Huisdieren niet toegelaten

Doelgroep

NAAR DE PRIJSLIJSTEN
Online tickets
VRAAG MEER INFO